Kunstzomerroute-voorbij

juni 2015

Van 6 juni tot en met 13 september is de Kunstzomer opnieuw te gast in de Leiestreek. Net zoals vorig jaar stellen een aantal steden en gemeenten hun deuren van enkele unieke en kunstzinnige locaties open om de deelnemende kunstenaars te ontvangen. Zin in een namiddag "Kunst in de Leiestreek"? Ontdek hier het programma van de Kunstzomer editie 2015!

Riki exposeert samen met Chantal Bossuwé in Kunsthuis De Roterij, Watermolenstraat 46, 8530 Harelbeke. Dit op zaterdag 5 en 12 september en zondag 6 en 13 september telkens van 14 tot 18u

Misschien ontmoet u Riki wel op een zondag tijdens de kunstzomer op één of andere locatie aan de stand van 'Hart voor West-Vlaanderen'. Daar kan u terecht om een stoffen geschenkzakje te kopen met 4 eerlijke bieren. De verkoopprijs bedraagt 10€ en gaat integraal naar 'Hart voor West-Vlaanderen' ten voordele van projecten voor kinderen en/of jongeren (0-18j) in West-Vlaanderen die maatschappelijk kwetsbaar zijn. Eveneens voor 10€ kun je er een kunstaandeel kopen.

Toon ook jij je hart voor kinderarmoede in West-Vlaanderen?